ANADOLU YILDIZLARI FARK ATTI

Türkiye kadınlar 3. Futbol ligi 8. Grupta mücadele eden kentimiz takımlarından Anadolu Yıldızları Spor, 4. Hafta mücadelesinde evinde Tarsus Gençlerbirliği’ni 5-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

ANADOLU YILDIZLARI FARK ATTI
01 Aralık 2019 Pazar 14:36

Sezona 2. Lig hedefiyle başlayan Anadolu Yıldızları Spor, yoluna emin adımlarla ilerliyor. Geride kalan 3 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan siyah-beyaz-mavililer, 4. Haftada Tarsus Gençlerbirliği ile 3 puan mücadele verdi. Temsilcimiz karşılaşmadan rahat bir galibiyet elde ederek zirve takibini sürdürdü.

Argıncık 2 Nolu Saha’da oynanan müsabakaya hızlı başlayan temsilcimiz Ekibimiz sahaya Yağmur, Melisa, Sıla, İlayda, Damla,

Fatma, Büşra T. , Seda(Edanur), Büşra Boz, İkbal(Nazire), Gizem ilk on biriyle çıktığı maçın 2. Dakikasında Gizem Çetinkaya ile 1-0 öne geçti. Daha sonra ataklarını sıklaştıran ekibimiz 13 ve 21’inci dk’da Büşra Bozdemir ardından Melisa Yılmaz’ın gollleriyle devre arasına 4-0 önde girdi.

İkinci yarının başlarında Büşra ile bir gol daha bulan Anadolu Yıldızları rakip takımın sporcu sayısı 7’nin altına düştüğünden dolayı müsabaka 58’inci dakikada tatil edildi.

Teknik Direktör Adnan Altıntaş, maçtan sonra yaptığı açıklamasında ; “Geçen hafta kaybettiğimiz 3 puanın ardından bu maç daha önemli bir hale gelmişti. Sporcularımız iyi mücadele ettiler ve 57 dakikada rakip filelere 5 gol atarak kazandılar. Mücadelelerinden dolayı hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Bu haftayı maç yapmadan geçeceğiz. Ama bir sonraki haftaya oynayacağımız Kılıçaslan Yıldızspor maçının hazırlıklarını sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

U-19’da gol oldu yağdı

Anadolu Yıldızları Spor Kulübü U-19 futbol takımı, 3 puan parolasıyla çıktığı maçta Yavuzspor’u 14-0 mağlup etti.

Ligde geride kalan 6 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen ve yoluna namağlup devam eden Anadolu Yıldızları Spor, 7. hafta mücadelesinde Yavuzspor kalesine gol oldu yağdı. Anadolu Yıldızları Spor Kulübü müsabakaya Ertan, Nurettin, Mustafa, Ali, Samet, Gökhan(Tevfik), Mustafa Yılmaz, Murat, Eray(Mesut), Karahan, Berat(Emra) ilk on biriyle çıkarken goller Samet, Ali, Mustafa Oktay, Mustafa Yılmaz (2) Eray, Murat, Karahan (3), Berat (3), geldi.

Bu galibiyetle puanını 19’a çıkaran Anadolu Yıldızları, 8. Haftaya nağmağlup olarak girdi.

(Haber: Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.