Çağlayan Kebap Salonu İşletmecisi Turgut Aktaş, işletmelerinde; etin gerçek lezzetini, lezzete lezzet katarak Talas halkına iyi bir hizmet ile sunmayı hedeflediklerini söyledi.
Aktaş, “İşletmemizde sabah 08:00, akşam 23:00 saatlerinde; Adana kebap, et şiş, ciğer şiş, kaburga şiş, sivas köfte, tavuk şiş, tavuk kanat, tavuk sarma, mercimek çorbası, Adana dürüm, et şiş dürüm, ciğer şiş dürüm, köfte dürüm ve tavuk dürüm servisi hizmetimizi misafirlerimize sunmaya çalışacağız” dedi.
Çağlayan Kebap Salonunda ızgara ustası olarak Mevlüt Gültekin , salon şefi olarak ise Oktay Candan görev yapacak. Yaklaşık 50 kişi kapasiteli işletmede ara gelsin servis hizmeti 0.352.437 60 00 numaralı telefondan sağlanacak.
(Haber:Sünbül Altunbaş)